18 Eylül 2015 Cuma

BLOGGER HEDİYELERİM, SİZDEN GELENLER VE KOCAMAN BİR TEŞEKKÜR! :)

Ön. Not: Blog takipçilerim dışında link, reklam vs bırakanların yorumları yayınlanmadan zevkle silinmektedir :))))



Herkese merhaba!

Blogumun en güzel yazılarından birini yazıyorum.. Bu yazıyı yazarken keyfim o kadar yerinde o kadar yerinde ki anlatamam!!! Adeta 4 köşeyim :) Blog yazmaya başladığımda bir gün "sizden gelenler" diye bir başlık atacağım aklıma gelmezdi... Yani benim etim ne budum ne de sizden hediyeler gelir yahu :D 




Bu yazıyı hazırlama sebebim sadece mini bir teşekkür olsun istememdi.... Son dönemde gerek gündem gerek kişisel hayatım dolayısıyla o kadar kötü zamanlar geçirdim ki.. Yüzümden düşen kelimenin tam anlamıyla bin parçaydı.. Geçen hafta sosyal medya hesaplarımda artık ciddi ciddi mutsuzluğa dair "error" vermeye başladığım anda bir şey oldu! :) Önceden sözünü aldığım hediyelerim aynı hafta içinde elime ulaştı :) Sıralamayla gidip teşekkürlerimi etmek isterim sizler eşliğinde...



Blogger hayatımın ilk zamanlarıydı sevgili İnci'yle kesişti yollarımız. Bir ruj üzerinden başlayan kocaman muhabbetimiz ikiz olduğumuzu farketmemizle sonuçlandı ve kendisini fahri blogger bacım ilan ettim :) Cidden İnci'yle müthiş benziyoruz.. İnci'nin her insana nasip olmayan bir özelliği de var.. Nisan ayında yaptığım etkinlikte haber verdiği arkadaşları sayesinde bir köy okulunun yüzünü tek başına güldürdü.. O da yetmedi kendisi sayesinde de başka bir okulun çocukları güldüler.. Bakınız çoğul kullanıyorum :) Neyse daha fazla açmayayım kızacak bana bir diğer özelliği de inanılmaz mütevazi ve ince düşünceli oluşu..  Öyle ki yolladığı son paketi (daha önce de yaptı bunu evet :) annemle birlikte açtık ve şok olduk.. Annem "diş macununa kadar koymuş kim bu İnci?" dedi.. Yahu kız kelebeklerime kadar yollamış! Bu incelik... Paketin dibi gelmeyecek gibiydi denememi istediği tüm ürünleri koymuş yetmemiş tester eklemiş :)) Bioderma Misel Su, Yves Rocher Kayısılı Peeling bittiler ve Cosmed DD Krem de bitmek üzere hepsi de şahaneydi. Onlar kutuda yoklar :))) Paketle ilgili tek sıkıntım, İnci'm boş kart atmışsın bana ya iki satır karalamışsın :))))))))))))) Bana uzun uzun mektuplar bacım gittiğin yerden :)



Böyle bir insan olsun istemez miydiniz hayatınızda? İnanılmaz şanslıyım İnci'me denk geldiğim için.. Kendisi geçen hafta atandı ve artık öğretmen oldu!!! Ne mutlu ki öğrencileri de Milli Eğitim de harika, idealist, gencecik bir öğretmen kazandı.. Canım benim yolun açık olsun! Blogunu takipte olmayanlar varsa hemen diyorum vakit kaybetmeden gidin takibe alın. Böyle biri olmalı hayatınızda! :)  



İnci'nin blogu için tık tık :)))








Yaz başında gittiğim bir kitap blogunda görseldeki ayraça aşık olmuştum! Blog sahibesine "ayraça bayıldım" dedim. Aldığım cevap "Ayraçları kendim yaptım adresini yazarsan sana da göndereyim. ".... Bu diyaloğumuzun devamının bir göstergesiydi sanırım.. O kadar zarif bir kadındı ki :) Adresimi yazdım ama açıkçası gerisinin bu kadar hoş geleceğini hiç düşünmemiştim :) Yaz başında eşinin işi nedeniyle 3 aylığına Londra'ya yerleşeceklerini duyduğumda onlara hem imrendim hem de adlarına çok sevindim. Daha sonra blogdaki Londra yazılarının altına naçizane bir iki öneri yaptım... Aylar geçti ve bu tatlı kadın evinde döndü.. Derken bir mail "sizin paketi unutmadım. Geç kaldım biraz üzgünüm buarada Necip Mahfuz okudunuz mu hiç?" boşta bulunup "okumadım henüz elimde sadece Midak Sokağı var" diye yanıtladım ama akabinde "Paket istemiyorum lütfen zahmet etme" demem rağmen bana gördüğünüz güzellikteki paketi yolladı! 7 ayraç ve 7sinin de bende yarattığı etki şok! Her bir ayraç üzerindeki görseller ayrı anlamlıydı :) Edgar Allen Poe var yahu Chat Noir var! Hadi onu da geçtim paketin içinden Londra'dan Primark'tan bana alınan bir kırmızı oje çıktı! İnceliklere hep hayran olmuşumdur ama bu mikro incelikti açıkçası.. Zaten 2 çocuğu olan bir anne işinin gücünün arasında çıkıp "kırmızı ojeyi, Primark'ı ve Londra'yı çok sevdiğini biliyorum. Magnet yerine bunu tercih ettim minicik özlem giderirsin Londra'yla"  dediyse ben ağlarım! Vallahi gözlerim doldu kocaman teşekkür ederim canım benim.. 


Kim peki bu esrarengiz blogger? :D İsmini kullanmadım zira kendisi de blogda hiç kullanmamıştı Kitap Sevincim blogunun zarafet dolu sahibesi kendisi :)



Kitap Sevinci bloguna muhakkak uğrayın ve takibe alın derim kaliteli okumaları var. Kitap Sevinci'ni takibe almak için tık tık :)






Amerika'da yaşayan arkadaşım Aysel'e 3 yıl önce filan üstün körü bir bebekten bahsetmiştim Mother Gothel vardı Disney karakteri bir üvey anne :) Aysel tam 3 yıl sonra kesin dönüş yaparken unutmamış Disney Store'a uğramış ve bana Merida'yı getirmiş :) Bir de özür diledi "yanlış bebeği almışım" diyerek :)) Sevgili Aysel sen yanında 5 yaşındaki kızınla ülkeye dönerken kutusundan dahi çıkarmadan onca yer kaplayan bu bebeği 10 küsür yıldır canlı canlı görüşmediğin bana getirirsin de bırak da ben özür dileyeyim sana zahmet verdiğim için :) Ada'cığa ve sana kocaman kocaman teşekkür ederim! Her gün bu kızıl saçlı kıza bakıp saçımı kızıla boyatmak üzere verdiğim karara biraz daha sempatiyle bakıyorum ve aynı zamanda her gün oynuyorum biraz bu bebekle aramızda kalsın ama tamam mı?! :D Senin ve Ada'nın yolunuz açık olsun canım Türkiye'deki yeni yaşantınızda her şey istediğiniz gibi olsun dilerim (ki olacak bence konuştuğumuz üzere ;) 


En kısa zamanda ıslama köfte yemek üzere buluşalım tamam mı?! Kocaman öperim :)


Ve son postaya geldik.. Şu Küçük Prens'li kalem kutusunu biliyorsunuz artık bir önceki blog yazımın da ilham perisi kendisi :) Ayşegül Ablaya tekrar teşekkür edeyim dedim. Kalem kutusunu çeşitleriyle D&R ve Migros'larda bulabilirsiniz :)

Görseldeki defter ve kalemi kendi kendime hediye aldım malum bitmeyen öğrencilik yapmışlar ben ondan kullanıyorum :D Bu şirin defter seti ve üzerinde Elsa olan bu kalemi almadan edemedim!

Çikolatanın sırrına gelince komşumun 3,5 yaşındaki oğlunun dünden hediyesiydi yemeye kıyamadım "Direk Abda di baksana üstümde doket bar yırdız bar her şey de bar bemce yemelisin" onu da yerim senin ağzını da yerim Mert! :D


Bu hafta yüzümde gülizar oluşturan bu hediyelerin sahiplerine tekrar teşekkürler! Aman bak alıştım artık gerisini de beklerim :P






26 yorum:

  1. Ohh ne güzel arkadaşlık bu böyle. Allah muhabbetinizi arttırsın! Bize ne gelen var ne giden.:)) Çok güzel şeyler bunlar. İnsanın içi bir hoş oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :D Vallahi hep kıskanıyordum böyle hediyeleşen bloggerları görünce. Bana da nasip oldu :D Firmalardan gelenleri de kıskanırdım çok çok daha güzellerini arkadaşlarım yolladı :) İçindekilerden ziyade ince düşünceleri sevindiriyor beni sağolsunlar :) Darısı başınıza :)

      Sil
  2. öylesine değerlisin ki bütün güzellikler seninle olsun hayat sana hep en güzeli sunsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim! Şımardım Ayaz'ın Annesi Teyze :D

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan canım ne güzel ince düşünülmüş hediyeler bunlar.
    Senin yüreğin güzel demek ki böyle iyi insanları hayatına çekiyorsun :)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan tatlım hepsi de çok güzelmiş

    YanıtlaSil
  5. Ayyyyyy çok mutlu oldum senin adına. Ne güzel de anlatmissin. En çok da inciyi merak ettim ama hepsi birbirinden değerli şanslısın. Allah sana mutluluk göndermiş resmen gulumseyesin diye. Güle güle kullan Hediyelerini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler hocam :) Evet gerçekten çok üzgündüm bir anda üzüntümü unuttum çok şanslıyım :) İnci'm de size meslektaş artık!!! Blogu da kendisi de şahanedir kelebeklerle anacağım artık onu :)

      Sil
  6. Sen o kadar güzel o kadar temiz bir insansın ki... Çok da şaşırmadım :) Dünyada nadir kalan işlenmemiş kalplerdensin İnci'yle benzerliğiniz dış görünüş değil demek ki sadece.. Tabi bunca blogger varken senin kardeşin olması doğal yani :D Hepsine bayıldım her birini birbirinden güzel günlerde kullan :)

    Şunu ekleyeyim minicik şeylerden mutlu olan kanaatkar çok az insan var.. Birini tanıdığım için çok şanslıyım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Acayip şımardım bugün :) Herkes diğerine yansımadır aslında.. Güzel bakışına sağlık :)

      Sil
  7. Çok güzel bir kalbin olduğunu daha önce söylemiş miydim?!:)
    Hayatta gözlerini dolduran, hep güzel şeyler olsun inşallah canım!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalbim güzel mi bilmiyorum ama denk geldiğimiz için çok şanslıyım onu biliyorum. Çok zarifsin :)

      Aminnnnnnnnnnnnnnn!!! Hepimizin gözleri sevinçten dolsun hep :)

      Sil
  8. Hediye almak insanı ne kadar mutlu ediyor değil mi? Ben de geçen günlerde bir hediye paketi aldım ve çok mutlu oldum. İnşallah bundan sonra da hediye alanlarımız çok olur :-)

    Saçlarımı kızıl yapmayı neredeyse 12 senedir düşünüyorum ama bir türlü senin bebeğin renginden yapmaya cesaret edemedim. Herhalde yaşlanınca yaptırırım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etmez mi hiç! Hele de bu kadar ince düşünülmüş paketler.. Ah inşallah daim olsun ben hediyeleşmeye bayılıyorum :) Senin paketin de beni çok mutlu etmişti mesela ayraçtan kaleme hatta ojeye kadar koymuştun sen de :) Sana da tekrar teşekkür ederim.

      Ben daha önce kızıl akabinde de kırmızı yaptım :D Bebekte efekt var aslında bakır kızılı saçları :) Yaşlanmayı bekleme bence güzel bir kızsın kesin yakışır :)

      Sil
  9. Oh oh ballısın valla Dilek, ben de böyle ikiz bacılar, komşu oğulları isterim :D
    Hele üç buçuk yaşındaki bücüre bak hele :))) Yer onu Direk ablası :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D :D İkizim de komşumuzun Mert'i de harikadır darısı başına cidden Mert'in konuşmalarını bir duysan.. Üstün zekalı çocuklardan Mert okul bakıyordu ailesi konuşmaya gitmiştim baktım 10'lu paketten çıkarıyor. Dedim onu değil de seni yer Direk Ablan :D Konuşması kırık dökük ama bir de şevkle konuşuyor tam yemelik :) Senin güzel kızını da merak ediyorum inşallah onu da görmek nasip olur Kahve Anne :)

      Sil
  10. Ne güzel hediyeler, ne güzel dostluklar. Blog dünyasını bu yüzden seviyorum. Çoğu ayrı şehirlerde yaşayan, birbirini hiç görmeyen insanları aynı hisler ve düşünceler birleştiriyor. Hele ki yaşamındaki sana bir kafa mesafesinde olan insanların aslında sana ne kadar uzak olduğunu görünce bunu daha iyi anlıyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar güzel özetlemişsin adaşım :) Birbirimizi hiç görmedik ama düşünceler o kadar bir ki buna ihtiyaç bile duymuyoruz birbirimize bir anı bırakmak için...

      Hele de o bahsettiğin uzaklıkları zamanla farkedince.. Çok acı bir şey o.. Dilerim kimsenin başına gelmez..

      Sil
  11. Cok sevindim ya senin icin! Desene herkese bir Inci lazim hediyeler icin kesinlikle degil bu kadar samimi diyolog guzel arkadaslik icin :) ve tabi ko diger arkadaslar gibi de:) gercekten cok sevindim yazini okurken eminim cok mutluluk verici bir seydir eger Kofte oyuncak olsaydi ben de onu cok cok sevicegin icin yollayabilirdim ama malesef evlat kendisi o yuzden Izmire yolun dustugunde beklerim beraber oynamaniz icin!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Derin :) Herkesin başına böyle incelikli insanlar :)

      Ay Köfte varsa işin ucunda ben İzmir'e sırf onu yemeye gelirim Derin!!! :D

      Sil
  12. Yanıtlar
    1. Beleşçi değil ama buldumcuk diyebiliriz de ne yapayım ya erkek arkadaşlarımdan görmediğim zarafet ve incelik bu güzel kızlardan geldi tabi ki paylaşacaktım :D

      Sil
  13. Blogdaşım, ikizim.. Biraz fazla abartmıyor musun acaba . Alt tarafı bir paket ne olmuş ki :D Hem bir paket daha gelecek gibi, il tutmadı ama illa tutması gerekmiyordu değil mi? Ama diğer hediyeleri kıskandım, yalan yok. :D Güle güle kullan, Dilek'çem :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D :D Hayır abartmıyorum çünkü sizler gibi düşünceli insanlarla her gün karşılaşmıyorum :)

      Ben yeni paket hazırlıklarına başladım bu kez yeni adresini taslağa kaydetmem lazım sonra kızıyorsun :D Çok ev değiştirme tamam mı!? :D

      Kıskanma lütfen ben de sana yollarım onlardan :)

      Kocaman öpüyorum İnci'cem :)

      Sil

"Güzel yazı, emeğinize sağlık, benim sitem de şu ben de beklerim, bu bir otomatik yorumdur" tarzı sadece yorum yapmış olmak ve link bırakmak amacıyla yapılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Alakanıza teşekkürler :)